Kulcsár Edina

Bár később sikerült tisztázniuk pontosan hogy értette ezt a kifejezést az időjós a kapcsolatuk nem lett sokkal jobb. Az első éjszaka annyira durva volt.


Edina Kulcsar Via Facebook Gowns Dresses Dresses Beauty Event

Pataki Zita többek között Csutiról és Kulcsár Edináról is vallott.

. Kulcsár Edináéknak be kellett költözniük a Nyerő Páros legrosszabb szobájába ahol intimitásra semmi esélyük. Edináék ugyan kaptak füldugót de csak egy párat. Kulcsár Edina és Csuti azzal a céllal költöztek be a Nyerő Páros villájába hogy rendbe hozzák a házasságukat.

Az utóbbi pár napban elcsendesedtek a viták Kulcsár Edina és Csuti körül. Az időjósnak több szópárbaja is volt az egykori szépségkirálynővel Edina például nagyon magára vette hogy Zita szerint annak aki modellkedik olyan a teste mint egy árucikk. Több párral kell együtt aludniuk azonban ez sokszor nem sikerül kellemesen Molnár Gusztáv horkolása miatt.

Ez végül sikerült hiszen azóta is együtt vannak és sokat tanultak az ottani eseményekből. Arra azonban még Edina sem számíthatott hogy egy rögtönzött esküvőn fog sminkelni. A Nyerő Páros első harmada gyakorlatilag arról szólt hogy a többi pár próbálta megmondani nekik hogyan tudnák megmenteni a házasságukat.

Ahogyan azt már az elmúlt napokban megszokhattuk Kulcsár Edina és Csuti volt az akiket a leginkább szétmartak a többiek s. A legfrissebb hírek ittEdina és Csuti habár kapott egy füldugót mégsem pihenték ki magukat teljesen. Kulcsár Edina véleménye Pataki Zitáék döntéséről akik miatt végül kiestek a Nyerő Párosból.

Élükön Pataki Zitával aki sokszor keményen fogalmazott és bár a modell tudta hogy részben igaza van az időjós stílusa nem nyerte el a tetszését. Kulcsár Edinát a hányinger kerülgette nagyon kritikus volt magával szemben. Edina szinte semmit nem aludt de Csuti is alig.

Kiderült több híres pár férfi tagja horkol a szobában. Kulcsár Edináéknak a Nyerő Párosban be kellett kötözni a közös szálláshelyre a Hostel LöPattantba. Sokkolta hogy Kulcsár Edina férje szavahihetetlennek nevezte.

Nem értem miért gondolta ezt hiszen úgy vélem a játék alatt nem adtam rá okot valamint még. Ez azonban semmi ahhoz a megrázkódtatáshoz képest amikor egymás kapcsolatait boncolgatják az előre megírt kérdéseik alapján. Kulcsár Edinának különösen nehezek lehettek azok a percek amikor csak úgy zúdultak rájuk a kritikát a villában nem várt módon.

Csuti azt mondta rólam egy játék során hogy én vagyok a legkevésbé szavahihető a villában.


Kulcsar Edina Edina


Kulcsar Edina A Masodik Lett A Londonban Megrendezett Miss World Vilagversenyen Beauty Miss World Hair


Edina Kulcsar High Heels Girl Heels


Edina Kulcsar Fitness


Mozaik Kulcsar Edina A Vilag Masodik Legszebb Lanya Beauty Pageant Beauty Event Celebrities


Kulcsar Edina Pink Bikiniben Pozol 24 Hu Pink Color Season Colors


Pin On Girls In Bikinis


Szabo Kulcsar Edina On Instagram Lelkizes Jo Par Evvel Ezelott Amikor Elkezdodott A Nagy Social Media Orulet Facebook I Lipstick Beauty Nose Ring


Pin On Edina Kulcsar


A 100 Legjobb No A Tevebol Kulcsar Edina Beauty Secrets Beauty Celebs


Pin On Kulcsar Edina


Pin By Olga Papp On Kulcsar Edina Hoop Earrings Earrings Jewelry


Szabo Kulcsar Edina On Instagram Tudom Tudom Mindig Azt Irjatok Hogy Smink Nelkul Jobban Szerettek De Azert Valljuk Be Hog Hair Make Up Makeup


Miss World Hungary 2014 Kulcsar Edina Miss World Girl Brunette


Kulcsar Edina Lett Magyarorszag Legszebb Lanya Modellek Hires Emberek Emberek


Pin On Kulcsar Edina


Hungary Edina Kulcsar Contestant Profile Miss World 2014 Miss World 2014 Miss World Edina


Pin On Kulcsar Edina


Miss World Hungary 3 Dontose Curvy Girl Fashion Girl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel